Leave Your Message
Online Inuiry
100366ytWechat
10037adzWhatsApp
6503fd0klo

Hvordan bruke nivelleringsføtter

2024-06-21
Hvordan bruke nivelleringsføtter

Nivelleringsføtter brukes til å nivellere og stabilisere ulike typer maskiner og utstyr, spesielt på ujevne underlag. Bruk av kraftige nivelleringsføtter forhindrer skli, velting, vibrasjoner og slitasje, forlenger levetiden til maskineriet og forbedrer sikkerheten til utstyret ditt.

CARSUN CASTER tilbyr et stort utvalg av nivelleringsføtter, inkludert standard nivelleringsføtter, nivelleringsføtter og jiggføtter.

Det er viktig å vurdere bruken, vekten og typen utstyr når du velger og bruker nivelleringsføtter for å forhindre feil eller skade. Når du har bestemt disse faktorene, er det enkelt å montere og installere kraftige nivelleringsføtter.

påføring av nivelleringsføtter

Montering og montering av nivelleringsføtter

Fest en nivelleringsfot til maskinen eller gjenstanden som krever nivellering ved å bruke de gjengede akslene som festepunkt med utjevningsfot-versjonen. Eller fest maskinen eller gjenstanden til den gjengede hunnkulen på versjonen med jevn nivelleringsfot.

Når den gjengede innsatsen er sikkert festet til foten, justerer du høyden på nivelleringsfoten ved å løsne eller stramme den gjengede akselen eller låsemutteren på den gjengede innsatsen og sving deretter foten på plass.

påføring av nivelleringsføtter

Typer nivelleringsføtter

Standard utjevningsføtter

CARSUN CASTER tilbyr høykvalitets, kraftige nivelleringsføtter med en pute med stor diameter. Den store svingkulen gir høy lastekapasitet med en total svingvinkel på 20°. Laget i Kina. Standard nivelleringsføtter kan brukes til tunge apparater, transportbånd, maskineri og annet utstyr.

 

SvingbarUtjevningsføtter

CARSUN CASTER høykvalitets, kraftige nivelleringsføtter er designet med en pute med stor diameter og integrert tapp. Pinnen og svingkulen er ett solid stykke, og den store svingkulen gir høy lastekapasitet med en total svingvinkel på 20°.

Utjevningsfester M20x100 Utjevningsføtter med svart gummi antisklipute -7_副本.jpg

Materialer for nivelleringsføtter

Hver type Carr Lane Mfg. Leveling Foot tilbys i flere materialer og utførelser, med forskjellige attributter som gjelder for spesifikke bruksområder, som lastekapasitet, holdbarhet og miljøfaktorer.

Stål

Carr Lane Mfg. tilbyr utjevningsføtter laget av 1215 stål, karburisert-herdet, sinkbelagt gulkromat. Dette materialet er det mest økonomiske og slitesterke valget for maksimal lastekapasitet.

Rustfritt stål

Vi leverer nivelleringsføtter designet med 300-seriens rustfritt stål, et materiale som gir utmerket motstand mot rust, kan desinfiseres og fungerer godt i korrosive miljøer. Vårt rustfrie stål er DFARS- og RoHS-kompatibelt.

Høykvalitets tilpasset justerbar nivelleringsfot nivelleringsmaskinføtter 100 mm justerbare nivelleringsføtter(12)_副本.jpg

Vi er den erfarne leverandøren av nivelleringsføtter.

OEM ODM etc er alle velkomne.

Pakking / farge / størrelse / materiale er alle tilgjengelige.

For mer produktinformasjon, vennligst kontakt oss.

Dongguan CarsunCasterCo., Ltd

Nettsted: www.carsuncastor.com

E-post: sales@casterchina.cc

Telefon/WeChat/Skype:+86 18929102151

WhatsApp: +8613622621956

www.carsuncastor.com