Leave Your Message
Inuiry pūnaewele
100366ytWechat
10037adzWhatsApp
6503fd0klo

Pehea e koho ai i nā casters ma nā wahi hoʻohana like ʻole?

2024-07-30

Pehea e koho ai i nā mea hoʻoheheʻe kūpono ma muli o nā mea ʻokoʻa o ka honua e hōʻemi i ke kūʻē ʻana? ʻO ke koho ʻana i nā mea hoʻoheheʻe kūpono e pili ana i nā kaiapuni honua like ʻole hiki ke hōʻemi nui i ka pale ʻana o ka ʻōwili, hoʻomaikaʻi i ka neʻe ʻana a me ke ola lawelawe o nā mea hana. Eia kekahi mau manaʻo mai ka mea hana hoʻoheheʻe CARSUN:

  1. ʻO ka lepo maʻemaʻe a me ka palahalaha: No nā ʻāina laumania e like me nā papahele o loko a me nā papa lepo, pono e hoʻohana i nā pahu i hana ʻia me nā mea paʻakikī, e like me ka polyurethane (PU) a i ʻole ka thermoplastic rubber (TPR). Loaʻa i kēia mau mea haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa a hiki ke hōʻemi i ke kūpaʻa i ka wā e huki ai a huki paha i nā mea hana.

Nā pahu pahu pahu pahu mokulele.jpg

2. ʻAʻohe ʻāina: Ma nā ʻāina like ʻole e like me ka lepo paʻa ʻole, ka lepo a i ʻole nā ​​​​wahi kūkulu hale, pono e koho ʻia nā mea hoʻoheheʻe me ke kūpaʻa maikaʻi a me nā haʻahaʻa haʻahaʻa kiʻekiʻe, e like me nā casters nylon. Hiki i nā casters nylon ke kū i nā hopena nui a me ka friction ma ka ʻāina ʻole a hoʻolōʻihi i ke ola lawelawe.

 

3. Indoor Environment: Pono nā Casters i hoʻohana ʻia i loko o ka hale e loaʻa i ka hana leo maikaʻi e hōʻemi i ka hopena ma ke ʻano hana. Hiki i nā mea hoʻolele Thermoplastic rubber (TPR) a i ʻole polyurethane (PU) ke hōʻemi pono i ka haʻalulu a me ka walaʻau.

polyurethane casters.png

4.High-temperature a i ʻole ka ʻenekini kemika: Ma nā wahi kiʻekiʻe a i ʻole kemika, pono e koho ʻia nā mea hoʻoheheʻe me ke kūpaʻa kiʻekiʻe kiʻekiʻe a me ka pale ʻana i ka corrosion, e like me nā mea phenolic resin kiʻekiʻe a i ʻole nā ​​mea kila kila. Hiki i kēia mau mea ke pale i ka erosion o nā mea kemika ma nā casters a hoʻolōʻihi i ke ola lawelawe.

 

5.Outdoor Environment: Pono nā Casters i hoʻohana ʻia ma waho e loaʻa i kekahi mau hopena hopena, pale ʻana i ke aahu a me ka hana wai wai e hoʻololi ai i nā kūlana kaiapuni paʻakikī a loli. Pono e koho ʻia nā Casters me ka hana anti-slip tread mai CARSUN e hōʻoia i ka paʻa o nā mea hana ma lalo o nā kūlana ʻino.

Kaumaha ʻOihana ʻOihana 6 ʻīniha Keʻokeʻo Nylon Huila Swivel Caster.jpg

Ma o nā loina i luna, hiki iā ʻoe ke koho i nā mea hoʻoheheʻe kūpono loa e pili ana i ke kaiapuni hoʻohana kikoʻī a me nā mea lepo e hoʻokō ai i ka pahuhopu o ka hōʻemi ʻana i ke kūpaʻa ʻōwili.

He mea hana oihana makou omea hoolele huilas.

Hiki iā mākou ke hana i nā ʻano like ʻolemea hoolelee like me kāu mau koi.

ʻO mākou ka mea hoʻolako huila ʻike.

OEM ODM etc.

Loaʻa ka paʻi / kala / nui / mea āpau.

No ka ʻike hou aku o ka huahana, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou.

Dongguan CarsunCasterCo.,Ltd

Paena pūnaewele: www.carsuncastor.com

Leka uila: sales@casterchina.cc

Kelepona/WeChat/Skype:+86 18929102151

WhatsApp: +8613622621956

www.carsuncastor.com